קרקרים כוסמין

קרקרים תוצרת בית מקמח כוסמין – רכיבים

  • 1 כוס קמח כוסמין.
  • 5 כוסות קוואקר דק.
  • 1 כף שמן זית.
  • קורט מלח.
  • 2 כוסות מים.
  • ניתן להוסיף 3/4 כוס כפי רצונכם: זרעי פשתן, שומשום, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, קצח.

הוראות הכנה

מחממים תנור ל170 מעלות , משטחים את הבלילה ע"ג 2 תבניות אפיה גדולות.

מכניסים לתנור וממתינים כרבע שעה.

מוציאים וחותכים לרחיבועים עם גלגלת פיצה.

מכניסים לתנור ל30-50 דקות.

ניתן להוציא לפי מידת ההשחמה שאתם אוהבים.

מתכון מנצח של יפעת אלנקרי – דיאטנית קלינית מקרני שומרון